söndag 2 maj 2010

Tips v. 18



Rasmus:

På onsdag släpps Broken Social Scenes nya platta, Forgiveness Rock Record. Inte nog med att bandet gör fantastisk musik: detta månghövdade band från Kanada har fostrat namn som Feist, Jason Collett och Kevin Drew.

På tisdag blir det punk på Henriksberg i Göteborg med amerikanska Street Dogs.

Befinner man sig i Stockholm eller Malmö så har man chansen att se Basia Bulat live. Karg, men ändå glad folkmusik. På onsdag gästar hon Debaser Medis och på lördag gästar hon Debaser i Malmö.


Jakob:

Helgen den här veckan bjuder på tre riktiga godbitar. Först ut är Bong-Ra på fredag på Klubb Adrenalin i Stockholm.

Lördagen bjuder istället på The Brian Jonestown Massacre på Debaser Slussen i hufvudstaden. En spelning som jag givet skulle besökt om det inte vore för att...

...The Whale Watching Tour kommer till Uppsala Konsert & Kongress samma kväll. Nico Muhly, Ben Frost och Valgeir Sigurðsson bjuder på postklassiskt ståhej.


Anton:

P3 Live bjuder på en trevlig inledning av veckan när man på måndag sänder en spelning med bob hund och på tisdag en med Taken by Trees.

På fredag släpps cd-boxen The Story Of An Artist med Daniel Johnston innehållande sex skivor. Vad den mer exakt innehåller vet jag dock inte.

Sommaren kommer allt närmre och med den en massa festivaler. Håll er uppdaterade på Popbrus.se om de senaste festivalnyheterna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar