söndag 25 juli 2010

Tips. v. 30



Rasmus:

På onsdag släpps en riktigt bra popplatta: The Runaway med The Magic Numbers. Ladda med plattan inför bandets spelning på Popaganda senare i sommar.

På lördag ställer sig två namn jag rekommenderar på Debaser Slussens scen: Billie The Vision & The Dancers och Juni Järvi.

Befinner ni er istället i Göteborg och ser hellre bredbent gubbrock så är det ingen tvekan vart ni ska rikta stegen: Trädgårn. Där spelar Ulf Lundell.


Jakob:

Emmabodafestivalen går av stapeln till helgen och egentligen finns det bara två egentliga skäl till att åka dit, nämligen Wavves och Best Coast. Visst finns det annat där som är värt att se, Trummor & Orgel, Sista Sekunden, Proxy, Easy m.fl. men de två först nämnda är det som är värt att lägga ut pengar för. Plus den härliga atmosfären det vill säga.

För er som inte vill festivala på en äng i Småland rekommenderar jag istället att bege er till en nedlagd gruva i Västmanland och gå på Norbergfestival.

Och ni som inte känner för att festivala alls kan istället lyssna på industrisynth när Skinny Puppy besöker Sverige för tre spelningar nästa vecka. På måndag spelar de på Sticky Fingers i Göteborg, på tisdag på Tyrol i Stockholm och på onsdag spelar de på Putte I Parken i Karlskoga (vilket i och för sig är en festival, så dit ska ni inte bege er om ni ej vill festivala). Den 6:e augusti gör de även en spelning på KB i Malmö.


Anton:

P3 Live sänder imorgon måndag en konsert med First Aid Kit. 20.30 är tiden som gäller, missa inte!

Om ni inte kan åka på Emmabodafestivalen så startar på torsdag årets Storsjöyra i Östersund som i år bjuder på band som The Bear Quartet, Tennage Fanclub, Jeanette Lindström och Mattias Alkberg.

Tredjevalet av helgens festivaler blir Putte i Parken som huserar i Karlskoga. Line-upen består av bland andra Billie The Vision & The Dancers, This Is Head och Teddybears.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar