söndag 15 april 2012

Veckans tips v. 16

Spelningar:

Om man vill inleda veckan med postrock av det lite tyngre slaget så spelar Russian Circles och Deafheaven på Strand i Stockholm imorgon.

I veckan gör A Place To Bury Strangers två spelningar i Sverige. På frdag på Strand i Stockholm och på lördag på Debaser i Malmö.

Den hultsfredsaktuella duon Blood Red Shoes spelar i Stockholm på onsdag och i Göteborg på torsdag.

Är man sugen på hardcore av den gamla skolan så spelar Slapshot på Debaser Slussen i Stockholm på onsdag. Spelar gör även svenska Hårda Tider och Dr. Living Dead.

För den som är intresserad av lite politiskt medveten hiphop så gör Immortal Technique två sverigespelningar i veckan, på Torsdag spelar han på Mejeriet i Lund och på Fredag spelar han på Göta Källare i Stockholm.

Jakob Hellman och Nerverna turnerar vidare och besöker Katalin i Uppsala på fredag och Stadsteatern i Göteborg på lördag.

Ane Brun spelar i Stockholm på onsdag och i Lund på fredag.


Skivor:

Allo Darlin's andra album Europe släpps imorgon. Britterna visar att indiepopen lever.

På onsdag är det svenska bandet Loosegoats, med bland andra Christian Kjellvander, tillbaka med nytt album. Skivan heter Ideas For To Travel Down Death's Merry Road.

Även neopsykedeliska Spiritualized släpper nytt på onsdag, Sweet Heart Sweet Light heter deras nya album som blir det sjunde i ordningen.

The Soundtrack Of Our Lives har gått ut med att de kommer lägga ner efter den kommande turnén. Bandets sista album, Throw It To The Universe, släpps på onsdag.

Rufus Wainwright släpper sitt sjunde studioalbum på fredag. Titeln på skivan är Out Of The Game.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar