söndag 9 december 2012

Veckans tips v. 50

Spelningar:

I veckan gör Taken By Trees tre spelningar i Sverige. På onsdag på Södra Teatern i Stockholm, på torsdag på Inkonst i Malmö och på lördag på Sadsteaterns foajéar i Göteborg.

Även punkarna i The Bronx ett flertal sverigespelningar. På onsdag lirar de på Pustervik i Göteborg, på torsdag på KB i Malmö, på fredag på Debaser Medis i Stockholm och på lördag på Konsert & Kongress i Linköping. Med sig har de det norska rockbandet Honningbarna.

På tisdag spelar Yeasayer på Pustervik i Göteborg. 

På onsdag spelar Eldkvarn på Lorensbergsteatern i Göteborg. Förband är Toni Holgersson. Två fantastiska akter samma afton med andra ord! Toni Holgersson spelar i Göteborg även på fredag. Då på Stadsteaterns foajébar. På fredag spelar Eldkvarn i Växjö och på lördag i Kristianstad.

The Soundtrack Of Our Lives är på avskedsturné och gör sina sista spelningar i Göteborg på Pustervik på fredag och lördag.

På lördag gör Refused sin sista spelning. I hemstaden Umeå tillsammans med de fina banden Two White Horses och Randy.

Ett bra sätt att avsluta veckan på kan vara att gå på Blue For Two, en duo vars ena halva består av Freddie Wadling, på Pustervik i Göteborg på söndag.


Övrigt:

Imorgon startar årets upplaga av Musikhjälpen i P3. Önska en låt och skänk samtidigt pengar för att barn ska få tillgång till rent vatten. Gäster under veckan är bland andra El Perro Del Mar, This Is Head, Vånna inget, Emil Jensen och Markus Krunegård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar