söndag 4 juli 2010

Tips v. 27Rasmus:

På onsdag spelar Thorsten Flinck med band på Liseberg. Ni som någon gång sett mannen agera på vita duken, eller sett en intervju med honom: överför det till rockmusik och ni vet vad ni har att vänta.

På torsdag spelar amerikanska Mewithoutyou på Debaser i Malmö. De tillhör i likhet med Mumford & Sons den mer dansanta delen av senare års folkrevival.


Jakob:

På fredag lirar Moon Duo på Debaser i Malmö, ta er dit och njut av montonin.

Samma dag kan man istället titta på Eldkvarn på Katalin i Uppsala om man är sugen på gubbrock.

Helgen bjuder även på Kris Kristofferson för alla intresserade. På fredagen så gästar han Trädgår'n i Göteborg, på lördag spelar han på Katalin i Uppsala och på söndag så gör han ett gig på Cirkus i Stockholm. Gubbcountry när den är som bäst.


Anton:

Anna von Hausswolff ger tre konserter nästa vecka. På tisdag på Slussens Pensionat i Henån, på torsdag på Majas Vid Havet i Varberg och på fredag på Munken in the Park i Norrköping.

På torsdag kommer Martha Wainwright till Sverige, närmare bestämt till KB i Malmö.

I Linköping startar på torsdag Lars Winnerbäcks turnérande minifestival. Melissa Horn, Ane Brun, Dundertåget, Love Antell, Laleh och Sophie Zelmani är de artister som följer med på turnén (dock spelar inte alla på alla platser).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar