söndag 11 december 2011

Veckans Tips v. 50

Spelningar:

Imorgon spelar David Sandström med sitt nya projekt A Heavy Feather i Hagakyrkan i Göteborg. På torsdag spelar han på KB i Malmö.

På tisdag på självaste luciadagen spelar Weeping Willows på Stora Teatern i Göteborg

På onsdag så spelar saxofonisten Mats Gustafsson, som bland annat samarbetat med Nene Cherry, Thurston Morre och Jim O'Rourke, på Strand i Stockholm.

Debaser Medis i Stockholm får på fredag besök av hypade popgruppen The Vaccines. Är du i stället söderut i landet på fredag, mer specifikt i Malmö, har du chansen att se Emil Jensen och Nour El Refai spela på Babel.

Föredrar du lite svensk ska för att fira helgen ska du definitivt bege dig till Jönköping på fredag då The Liptones spelar på Ztyle. Missar du spelningen kan du se dem i Växjö den 14:e januari.

Om du befinner dig i Växjö redan i helgen så kan du på lördag avnjuta både Vånna Inget och Boris & The Jeltsins på Kafé Deluxe.


Skivor:

Imorgon släpper Standard Fare sitt andra album Out Of Sight, Out Of Town.

Övrigt:

Imorgon går årets upplaga av Musikhjälpen av stapeln. Under en knapp vecka kommer P3 sända radio dygnet runt från en glasbur på Gustaf Adolfs Torg i Göteborg. Några av de som kommer spela i buren är Anna Ternheim, Anna Järvinen, Big Fox, jj, Millencolin och Weeping Willows. Läs mer om hur du kan hjälpa till här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar