söndag 13 maj 2012

Veckans tips v. 20

Spelningar:

På lördag spelar The Soft Moon på Fotografiska i Stockholm, på söndag spelar de på Debaser i Malmö.

Cloud Nothings spelar på Pusterviksbaren i Göteborg på torsdag och på lördag på Fotografiska i Stockholm (samma kväll som The Soft Moon).

I veckan gör Obits flera spelningar i Sverige. Bandets medelmmar har ett förflutet i legendariska band så som Drive Like Jehu, Hot Snakes och Girls Against Boys. På torsdag spelar de på Pustervik i Göteborg, på fredag på Debaser Slussen i Stockholm och på lördagen är det Debaser i Malmö som får celebert besök.

Samling spelar på Pustervik i Göteborg på onsdag och på Mejeriet i Lund på torsdag.

På torsdag spelar även The Pale Corners på Yaki-Da i Göteborg. Drömsk indierock för nattugglan (spelningen börjar kl 23.00). 

På lördag gör Korallreven en spelning på Debaser Medis i Stockholm.

Lördagen bjuder även på festival i Växjö då den klassiska scenen Uffes Källare återinvigs. Detta firas med en heldagsfest med bland andra Kite, The Scams, Esther, m.fl.


Skivor:

Redan i morgon, måndag, släpper bandet Best Coast ny solig indie från USA:s västkust i form av skivan The Only Place.

Mer musik från Amerikas västkust blir det när Meiko släpper skivan The Bright Side på tisdag. Meikos sound är en blandning mellan lite mjukare indie och folk.

På onsdag släpper Conor Oberst & The Mystic Valley Band skivan One Of My Kind. Den innehåller dels elva b-sidor och dels en dokumentär med samma namn som skivan. Dokumentären släpptes för gratis nedladdning 2009.

Samma dag släpper krautrockande Ikons sin nya platta Life Rythm.

Även skånska Ved släpper sin självbetitlade debut på onsdag.


Övrigt:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar