söndag 27 november 2011

Veckans tips v. 48

Konserter:

First Aid Kit
gör fyra spelningar i Sverige nästa vecka. På måndag och tisdag på Moebacke i Stockholm, på onsdag på Nefertiti i Göteborg och på fredag på Victoriateatern i Malmö.

Imorgon spelar amerikanske William Fitzsimmons lugnande folkpop på Mejeriet i Lund.

På torsdag spelar japanska Nisennemondai noiserock på Strand i Stockholm. Spelar gör även CJ Boyd.

Det har varit ett väldans tjat om Korallreven i höst. Popbrus bidrar till att öka tjatkvoten genom att berätta att bandet spelar på Inkonst i Malmö på fredag och på Strand i Stockholm på lördag (då även Air France kommer DJ:a)

På onsdag kommer det mer amerikanskt besökt i form av Fruit Bats som besöker Mejeriet i Lund. De får uppbackning av australiensiska Golden Leaves.

Önskas det något mer tralligt och upplyftande så spelar brittiska Little Majorette på fredag, även de på Mejeriet i Lund. Bandet är mest kända för sin sommarhit Bite The Bullet som spelades flitigt på P3 för någon sommar sen.

Vill man gå på konsert och inte bor i Lund i veckan så spelar, betydligt lugnare, Asha Ali i Stockholm på fredag. Hennes mjuka pop och vackra stämma kommer fylla Scandic Grand Central, inte att missa om du är i närheten!

Skivor:

På onsdag släpper Daniel Ögren sitt debutalbum Laponia, en recension publiceras samma dag.

She & Him bidrar till julstämningen med albumet A Very She & Him Christmas som släpps imorgon, även det kommer recenseras på Popbrus.

På torsdag släpper Big Fox sitt självbetitlade debutalbum.


Övrigt:

Nästa vecka kommer Deportees vara gästredaktörer i Musikguiden i P3 vilket betyder att de kommer spela låtar mellan klockan 18.30 och 19.30 måndag till torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar