söndag 4 november 2012

Veckans tips v. 45

Skivor:

Darren Hayman släpper nytt. Igen. Årets andra album (om man inte räknar January Songs, som släpptes digitalt förra året, men i fysisk form i år) är tredje delen i hans Essex-trilogi. Den här gången har man med sig bandet The Long Parliament och sjunger om häxbränningar. Skivan heter The Violence.

Skabandet Streetlight Manifesto, med medlemmar från kultbandet Catch22, släpper nytt i veckan i form av albumet The Hands That Thieve. Fler kultband har album på gång. Även hiphoplegenderna i Public Enemy släpper nytt på tisdag.


Spelningar:

På måndag blir det balkanfest på Inkonst i Malmö när Boban & Marko Markovic Orchestra spelar.

Pains of Being Pure At Heart är i Sverige igen. De spelar i Malmö på torsdag, Göteborg på fredag och Stockholm på lördag.

Marcus Foster spelar på Debaser Slussen på tisdag och på onsdag spelar han på Pustervik i Göteborg. Pustervik får besök av Wild Nothing redan dagen efter (torsdag).

Berns i Stockholm får på onsdag besök av Beach House.

På fredag spelar Old Kerry Mckee på Musikens hus i Göteborg. På fredag spelar även Winhill/Losehill på Stora Teatern i Göteborg.

Markus Krunegård spelar på Trädgårn i Göteborg på lördag med Magnus Ekelund och Stålet som förband. På söndag spelar han på Cirkus i Stockholm. Då återupplivar han både Hets och Laakso!

Dylan Leblanc spelar i Stockholm på lördag och i Göteborg på söndag.

Loney Dear spelar på Lokomotivet i Eskilstuna på fredag och...

...Mattias Alkberg spelar på Lokomotivet i Eskilstuna på lördag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar