söndag 12 september 2010

Tips v. 37



Rasmus:

På onsdag släpps en mycket efterlängtad skiva. Facit med Säkert. Befinner ni er i närheten av Umeå kan ni dessutom besöka releasefesten. Den äger rum på Scharinska.

Emil Jensen spelar på Miljöpartiets dag i Kungsträdgården i Stockholm på lördag

Tänker ni inte valvaka på söndag, så föreslår jag att ni beger er mot Strand i Stockholm och dansar till The Whitest Boy Alive.


Jakob:

På måndag spelar The Depreciation Guild på Debaser Slussen. En solklar spelning för alla som gillar drömpop och shoegaze-vibbar.

För er som råkar befinna er i Malmö på onsdag och uppskattar krautrock så finns det bara en plats att vara på, KB. Där spelar nämligen Neu! och svenska VED

Torsdagen däremot bjuder på experimentell musik av bland andra KLT och Nikka.


Anton:

Den nionde november släpps den nya EP:n Sometimes The Blues Is Just A Passing Bird av The Tallest Man On Earth, men redan nu går den att köpa på iTunes. Något lugnare och något mer höstlika låtar om man jämför med hans två album.

Den 13 oktober släpps Håkan Hellströms nya album Två steg från paradise, igår släpptes förstasingeln River en vacker dröm.

Indiepopgruppen of Montreal släpper på måndag sin nya skiva False Priest, i oktober kommer de ge spelningar i Sverige, Norge och Danmark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar