söndag 26 september 2010

Tips v. 39



Rasmus:

Botaniserar man lite i veckans skivsläpp finner man bland annat följande tre titlar:

Jenny and Johnny - I'm Having Fun Now
Jenny Lewis från Rilo Kiley har aldrig fallit mig i smaken tidigare. Men efter att ha lyssnat på den här plattan några gånger inser jag att detta är ett av årets bästa släpp.

Parken - Framtiden var här
Förra skivan var bra svensk pop. Nu är det upp till bevis för uppföljaren.

Carl Barat - Carl Barat
En av huvudfigurerna i The Libertines släpper soloalbum.

Jakob:

För den som är sugen på hiphop så kommer Sage Francis till Sverige för tre spelningar i veckan. På onsdag så spelar han på Mejeriet i Lund, på fredag besöker han Uppsala för poesifestivalen Ordspråk och på lördag besöker han Södra Teatern i Stockholm.

Så här i hösttider passar det med postrock, varför inte Red Sparowes senaste giv The Fear Is Excruciating, But Therein Lies The Answer?

Annars funkar även Earths uppsamlingsplatta A Beaurocratic Desire for Extra Capsular Extractions som består av låtar som tidigare varit svåra att få tag på.

Anton:

På fredag släpps ett efterlängtat album, nämligen The Constant av I Blame Coco. Bakom namnet står Coco Summer, dotter till Sting. Som producent till skivan står Klas Åhlund.

Rasmus Kellerman från Tiger Lou släppte soloalbumet 24th i maj i år. I veckan kan ni se honom i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Mer information finns i Popbrus konsertkalender.

På onsdag sänder P3 live en konsert med Johnossi, inspelad på Debaser Medis i Stockholm i maj i år. Klockan 20.30 som vanligt.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Årets mest underskattade popduo heter Adam & Alma och finns att ladda ner gratis på 23 Seconds Netlabel: www.23seconds.org
    Bara så ni vet.
    Tack för mycket trevlig blogg.
    J.

    SvaraRadera