söndag 1 augusti 2010

Tips v. 31



Rasmus:

Wavves släppte ett av förra årets bästa album. Imorgon släpps uppföljaren King of the Beach.

Allo Darlin' är i Sverige. Måndag i Göteborg, tisdag i Varberg, onsdag i Jönköping och torsdag i Stockholm. Se konsertkalendern för spelställen. De är riktigt svettigt grymma live, så missa inte dessa britter.

På lördag spelar Jens Lekman på Strand i Stockholm. Det är en av två sverigespelningar i år. Missa inte denna svenska stolthet.


Jakob:

I veckan finns egentligen bara ett alternativ om ni vill lyssna till bra musik. Leonard Cohen på Malmö Arena på onsdag.

Okej, jag ljög ni kan åka till Urkult, hänga med övervintrade proggare och lyssna till världsmusik till helgen också.

Om ni råkar befinna er i Växjö och inte åker till Urkult så är Den Flygande Bokrullen på Kafé Deluxe på lördag i så fall ett hett tips.


Anton:

Kanadensarna i Arcade Fire släpper sin tredje fullängdare The Suburbs imorgon. En efterlängtad skiva som har höga förväntningar på sig.

Till helgen startar Forever Young-turnén med stopp i Linköping och Varberg. Nästföljande två helger spelar man i Eskilstuna, Helsingborg, Gävle och Kalmar. Line-upen består framför allt av Reeperbahn och Jakob Hellman samt några mindre intressanta band som Alphaville och The Human League.

Maia Hirasawa ger endast tre spelningar i sommar. Igår spelade hon i Härnösand, på onsdag spelar hon på Slussens Pensionat på Orust och på fredag på Ellagården i Borås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar