söndag 8 augusti 2010

Tips v. 32



Rasmus:

Göteborg har annat än Way Out West att bjuda på i veckan. Vilket är tur ett år då festivalen har ett svagt startfält. Så ni som är i staden kan späda på med lite extra musik.

På onsdag spelar Kapten Röd på Storans parkering. Helt gratis.

På torsdag spelar en riktig entertainer och en fantastisk sångare på Scandinavium; Leonard Cohen.

På fredag spelar Markus Krunegård på Storans parkeringsplats. Helt gratis och bara Markus och ett piano. En chans som nog inte kommer fler gånger.


Jakob:

På tisdag börjar Stockholms kulturfestival. Helt gratis får man kolla på bland annat Efterklang, Den Svenska Björnstammen, Lucy Love och mycket mer.

På tisdag kommer även amerikanska hardcorebandet Ruiner till Sverige. I sällskap av Carpathian och The Eight Arms så gör de en spelning på Fängelset i Göteborg.

Även Stockholmarna kan njuta av hc-doftande tongångar. På Kafé 44 på lördag samlas nämligen en bunt hardcore- och screamoband för en spelning, bland annat If Footmen Tire, What Will Horses Do? och Way Down.


Anton:

Ingen lär väl ha missat att Way Out West startar på torsdag. På onsdag publicerar Popbrus ett inlägg inför festivalen med fem band ni inte får missa.

På onsdag spelar Hope Sandoval & The Warm Intentions på Vega i Köpenhamn. På Spotify kan ni höra deras senaste skiva som släpptes förra året. Länk här.

På tisdag är det dags för Öyefestivalen i Norge med ett startfält som känns något starkare än Way Out Wests. Kolla in programmet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar