söndag 27 september 2009

Tips v. 40

Rasmus:

Vecka 40 är en späckad vecka i konsertgöteborg. Därför väljer jag denna vecka att fuska lite; fyra tips/konserter fördelat på tre dagar…

På tisdag spelar Whispertown2000 på Pustervik. Namnet påminner något om Ryan Adams gamla band Whiskeytown. Så gör även soundet. Dessutom är Whispertown2000 ett av Jenny Lewis favoritband. Och så är det finstämt och höst… Löven kommer att falla inne i baren.

På onsdag spelar J Tillman från Fleet Foxes på Storan. Behövs det någon förklaring varför ni ska bege er dit? Samma afton spelar det skotska indiebandet Camera Obscura på Parken. Skottarna har bland annat spelat in i samma kyrka som Belle & Sebastian. Konserten på Parken kommer att bli något röjigare än den på Storan.

Men röjigast blir det på lördag när Band of Joy spelar på Musikens hus. Bege er dit och dansa till denna svårkategoriserade instrumentalmusik som är pur glädje!

Och så äter ni lite kanelbullar på kanelbullens dag på söndag…


Jakob:

På onsdag drar Moneybrother igång sin turné med en spelning på Katalin i Uppsala

Kings of Convenience spelar på Nalen i Stockholm på lördag och pop är väl alltid trevligt?

På lördag spelar även Anna Järvinen på Katalin om man hellre känner för det.


Anton:

Cursive har släppt en video till låten Let Me Up, ses HÄR.

Anna Ternheim har släppt en ny låt vid namn Make it on my own, om ni lyssnar på P3 i veckan kommer ni garanterat höra den, eller lyssna på hennes myspace HÄR. Jag tycker dock att låten gör sig bättre akustiskt som HÄR.

P3 Live sänder en spelning med Arctic Monkeys på onsdag 21.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar