söndag 4 oktober 2009

Tips v. 41

Rasmus:

Handsome Family spelar på Pustervik i Göteborg på torsdag. Woody West anordnar spelningen, så det kommer att bli mysigt. Och gubbigt så det förslår. Men det är så höstaftnar ska vara.

[ingenting] spelar på Parken i Göteborg på fredag.

Asha Ali släpper äntligen ett nytt album! Och att döma från de nya låtar hon spelade på Where The Action Is i somras så kommer det att låta bra!


Jakob:

På tisdag så är sex års väntan äntligen över. Världens bästa outsider och världens kanske mysigaste man släpper sin efterlängtade skiva. Det rör sig så klart om Daniel Johnston och hans nya giv Is And Always Was. Uppbackad av ett proffesionellt band så hamnar Daniels låtskrivar förmåga återigen i centrum, precis som på storbolagsdebuten Fun. Om detta är en bra grej återstår dock att se.

För att hamna i rätt stämning inför det stundande släppet så råder jag alla att på något sätt införskaffa den underbara dokumentären The Devil And Daniel Johnston. Varesig man uppskattar Daniels musik eller ej så finns det stor risk att man uppskattar filmen.

Om ni befinner er i Stockholm på lördag så kan ni bege er till Debaser Medis för att avnjuta tre konserter på en kväll. Det handlar om en fantastisk röst och göteborgs kanske mysigaste tös, Skatan, om Anton Kristiansson som små hypats för sin Broder Daniel-freestyle som finns på youtube och We Have Band, nån electrogrej.


Anton:

På lördag är det skivmässa i Växjö. Platsen är IOGT-huset vid vattentorget och det kommer vara öppet mellan 10-15.

På onsdag släpper indiebandet Mountain Goats ett nytt album med namnet The life of the world to come.

Hidden Cameras skiva Origin: Orphan släpptes i USA för några veckor sedan, den släpps i Sverige på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar