söndag 25 oktober 2009

Tips v. 44

Rasmus:

På måndag spelar den rebelliske countrysångaren Steve Earle på Storan i Göteborg. Har ni tid och pengar och befinner er i staden tycker jag definitivt att ni ska gå.

På fredag blir det Shoegaze på Parken i Göteborg. Cranes kommer till stan.

Men det är framförallt på lördag det händer grejer! Vackra, begåvade, skönsjungande och 50-års jubilaren som artist: Joan Beaz spelar på Storan. Det kommer bli fint, nostalgiskt och kanske en och annan låt av Dylan - där man till skillnad från när det är han som framför dem, kommer att höra vilken låt det är.


Jakob:

Veckan spenderas i lugn och ro tillsammans med en god bok, varför inte Please Kill Me: The Uncensored Oral History Of Punk?

Man kan även passa på att spana in den nya islänska musiktjänsten Gogogyoko.com där man som medlem kan streama all musik på sidan och även ladda upp egen musik för att sälja till valfritt pris, helt gratis.

Om man vill gå ut och dansa så rekomenderas ett besök på Hornstull Strand, där Club Killers håller låda på onsdag.


Anton:

På fredag startar årets Rookiefestival i Hultsfred. Headliners är bland annat Detektivbyrån och Florence Valentin och bland rookiebanden kan Skatan, Beldina Malaika och Guldgossen vara värda att nämna.

Indiepoptvillingarna Tegan and Sara släpper ny skiva på onsdag.

På söndag spelar Isis på KB i Malmö, det kommer bli tungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar