söndag 18 oktober 2009

Tips v. 43

Rasmus:

Nick Cave är tillbaka i Sverige för en spelning på China teatern i Stockholm på tisdag.

Har ni inte vägarna förbi Stockholm kan ni istället kura ihop er i soffan, med en kopp Lapsang, och läsa Caves senaste bok ”Bunny Munros död” som kom härom veckan, och som han kommer att läsa ur i Stockholm.

Nu när hösten är här på allvar, passar det väl fint att Leonard Cohen är med liveplatta? Det handlar om en spelning från 1970. DVD får ni också…


Jakob:

HEALTH spelar på Hornstull Strand den 22, gå dit och avnjut deras oljudsrock.

På Hornstull Strand spelar även Poison Idea dagen efter för den som är sugen på lite hardcore. Spelar gör även Iron Lamb och fantastiska Henry Fiats Open Sore

För den som likt mig har dåligt med pengar kan jag rekomendera ett inköp av sista Denimzine-numret. Sveriges punkigaste musikmagazin går nu i graven efter lite drygt ett decennium. Njut av läsning om bland andra Mike Ness, Thurston Moore och Dinosaur Jr.


Anton:

På onsdag spelar det amerikanska bandet Health på Debaser i Malmö. De spelar noicerock och bjuder även på dans och galna upptåg (enl. Debasers hemsida) - intressant!

P3 live har denna vecka ett antal spännande akter däribland Anna Järvinen på onsdag och Bloc Party på fredag. Alltid 21.30.

När ni har läst ut "Bunny Munros död" (Rasmus tips) så kan ni sätta tänderna i River Cuomos biografi "River's edge - The Weezer Story".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar