söndag 5 december 2010

Veckans tips v. 49



Rasmus:

Julen närmar sig med stormsteg. På tisdag bjuder Teater Geleasen i Stockholm på adventskonsert. Bland annat uppträder Ossler.

"Once a punk, always a punk". Topper och The Boys spelar på Kolingsborg i Stockholm. En punkspelning som värmer fint så här i kyliga tider.

Ett av förra årets bästa album - Sigh No More av Mumford & Sons - släpps nu i deluxeutgåva, där det förutom albumet medföljer ett bonusspår, en liveskiva, samt en dokumentär på dvd.


Jakob:

Small Black kommer till Sverige för tre spelningar, på torsdag så lirar dem på Debaser i Malmö, Thomas Takes No Shit agerar förband. På lördag så spelar dem på Debaser Slussen i Stockholm, förband då är smått fantastiska VED. Göteborg får vänta till söndag då de spelar på Pusterviksbaren.

Dungen gör en mindre turné till helgen, på fredag så besöker de Malmö för en spelning på Inkonst, på lördag spelar de på Brewhouse i Göteborg och på söndag är det Bryggarsalen i Stockholm som gäller.

Hypade The Drums besöker även dem huvudstaden på Söndag för en spelning på Debaser Medis, spelar gör även Two Wounded Birds och Patrick Cleandenim.

Anton:

Imorgon måndag släpps dubbel-cd:n Volume On med Tanlines. Första skivan innehåller tidigare utgivna låtar, bland annat från EP:n Settings, den andra skivan innehåller några outgivna låtar samt remixrar.

Den 27:e juli i år släppte Best Coast sitt debutalbum Crazy For You, några dagar senare spelade de på Emmabodafestivalen. På tisdag sänder P3 Live denna spelning, klockan halv nio.

Uppsalabandet We Are The Storm har tidigare uppmärksammats på Popbrus. Förra veckan släppte bandet en video med deras låt Shoreline, en hyllning till Broder Daniels låt med samma namn. På fredag har ni chansen att se bandet när de spelar på Grand i Stockholm.

We Are The Storm - Shoreline from Kvalität on Vimeo.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar