söndag 12 december 2010

Veckans tips v. 50



Rasmus:

Imorgon är det Lucia. Obaren i Stockholm firar detta med en liten luciakoncert. Högt blandas med lågt. Godbitar som Lasse Tennander uppträder tillsammans med sömnpiller som Niklas Strömstedt. Hemliga gäster kommer även dyka upp. Ni som inte kom in i måndags när Mauro och Plura lirade på Obaren, kan alltid hoppas att någon av dem dyker upp igen imorgon.

Plura går annars att se på Södra Teatern i Stockholm där han spelar med Eldkvarn på fredag och lördag. De spelar även på Lorensbergsteatern i Göteborg på onsdag.

På torsdag kan man dessutom få se The Soundtrack of Our Lives när de spelar på Debaser Medis. De spelar även på Trädgårn i Göteborg på onsdag och på Katalin i Uppsala på fredag.


Jakob:

I veckan lirar Roky Erickson i Sverige, dock inte uppbackad av Okkervil River med vilka han gett ut en av årets bästa plattor. På tisdag lirar han på Münchenbryggeriet i Stockholm, på torsdag på Trädgår'n i Göteborg och på fredag på Mejeriet i Lund.

Fredagen bjuder även på kängpunk på Sugar Bar i Stockholm. Spelar gör Massgrav, Makabert Fynd och Tinner.

Debaser Medis bjuder på lördag på en legendarisk spelning för alla doom-fanatiker då Candlemass firar 25år för skivan Epicus Domicus Metallicus från början till slut.

Anton:

Förra veckan kunde ni höra Best Coast på P3 Live. Nästa vecka ger de två spelningar i Sverige; på onsdag spelar de på Debaser i Malmö och på fredag på Debaser Slussen i Stockholm.

Imorgon går startskottet för Musikhjälpen 2010. Önska en låt och stöd kampen mot barnhandel. Länk

SVT:s trevligaste frågesportprogram, På Spåret, gästas på fredag av Joel Alme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar