söndag 12 juni 2011

Veckans tips v. 24Rasmus:

Sugna på billiga och bra konserter? Det bjuder landets nöjesparker på. Imorgon kan man till exempel se Bob Hund på Liseberg.

På onsdag kan man se Gogol Bordello spela på Gröna Lund.

Föredrar ni era konserter på rockklubb och befinner er i Malmö? Där spelar Vit Päls på onsdag. På Debaser.


Jakob:

Tre fantastiska festivaler går av stapeln i veckan, av vitt skilda karaktärer. I Stockholm börjar Stockholm Jazz Festival på fredag och bjuder på artister som Zap Mama, Lekverk, Goran Kajfes Subtropic Arkestra, Seun Kuti & Egypt 80 och Bobby Womack, för att nämna några. Därför bjuder vi på Popbrus på jazztema i veckan som kommer.

För er som hellre vill ha något experimentellt, gratis och mindre så går Tillbakakaka av stapeln i Öjaby utanför Växjö. Där bjuds på bland annat chip, drone, breakcore och improviserad galenskap i dagarna två. Under fredag och lördag spelar Avgrunden, Nordloef, Negrobeat, Goes Calypso, Håkan Hellstorm med flera. Ta med ett instrument och skapa på plats!

Folk som är sugna på punk kan istället ta sig till West Coast Riot i Göteborg på torsdag. Sveriges mest kommersiella punkfestival bjuder i år på storheter som Gogol Bordello, Bad Brains, U.S. Bombs, Kvelertak, The Exploited och Millencolin, som spelar igenom hela Pennybridge Pioneers.


Anton:

Imorgon släpps två nya skivor som Popbrus redan har uppmärksammat med recensioner, det är;

Woods med Sun And Shade (länk till recension) och

Francis med Lekomberg, We Were Kin (länk till recension).

På torsdag visar SVT en dokumentär om producenten Phil Spector, det kan vara intressant. Klockan 21.00 på SVT 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar