söndag 6 februari 2011

Veckans tips v. 6


Rasmus:

På onsdag släpper The Streets nytt. Computers and Blues heter nya plattan. Om det lever upp till Mike Skinners gamla hits, eller om det går obemärkt förbi, likt hans senaste alster, återstår att se.

På fredag släpper Drive-By Truckers nytt för andra året i rad. Uppföljaren till The Big To-Do heter Go-Go Boots. Bandet håller vanligtvis en jämn kvalitet, precis på gränsen till årsbästalistorna. Så det är ett släpp att se fram emot.

På fredag släpper även Mogwai nytt. Hardcore Will Never Die, But You Will blir en fin uppvärmning inför bandets Sverigespelningar i april.


Jakob:

Katy Goodman, mest känd som medlem i lo-fi-bandet Vivian Girls, besöker Debaser Slussen i Stockholm för en spelning med sitt soloprojekt La Sera.

På fredag besöker det legendariska oipunkbandet Sham 69 Debaser Slussen.

Även malmöbor kan roa sig på fredag då El Guincho dyker upp på Debaser. På lördag spelar han även sin samplerpop i Stockholm, då på Debaser Slussen.


Anton:

Imorgon släpper australiensiska Cut Copy det nya albumet Zonoscope. Bandet kommer till Sverige i vår och spelar på KB i Malmö den nionde mars och på Strand i Stockholm den elfte mars.

Radiokanalen P3 bygger om och imorgon är det premiär för Musikguiden i P3, läs mer om storsatsningen här.

På fredag har ni chansen att se en halvtimme med Local Natives i TV-programmet Klubbland, klockan 19.30 i SVT 2.

2 kommentarer: