söndag 27 februari 2011

Veckans tips v. 9


Rasmus:


Kan ni inte få nog av mörk monoton musik? Bra, gå då och köp nya boxen med Plastikman som släpps imorgon. Arkives Reference heter den och innehåller elva cd och en dvd.

Om ni inte fått nog av mörk monoton musik efter det, så bege er till Göteborg på lördag för att se stadens söner i The Skull Defekts göra sin sista sverigespelning på ett tag, på Truckstop Alaska.

Är ni snarare sugna på klassisk brittisk punk/postpunk så kommer Wire till Debaser i Malmö på onsdag. De kommer tillbaka till Sverige vecka 10 för spelning i Stockholm.


Jakob:

Den här veckan gör Christian Kjellvander en mindre sverigeturné med stopp i Linköping på tisdag, Norrköping på onsdag, Växjö på torsdag, Jönköping på fredag och Helsingborg på lördag. Han spelar även i Bydalen på torsdag nästa vecka.

Även hypade popbandet the Vaccines gör flera sverigespelningar i veckan, i Stockholm på onsdag, Göteborg på fredag och Malmö på lördag.

Slutligen så har även slovenska industriveteranerna Laibach ett flertal sverigedatum i sin kalender. Göteborg på torsdag, Malmö på fredag och Stockholm på lördag.


Anton:

På onsdag släpper Popbrus-favoriten Emil Jensen det nya albumet Rykten. Självklart kommer det en recension samma dag här på Popbrus. På tisdag publicerar vi även en liten överraskning, som på något sätt handlar om Emil.

På onsdag släpps även Lykke Lis efterlängtade Wounded Rhymes. Kan det bli en lika stor succé som Robyns trilogi från 2010?

På fredag får vi följa med Lykke Li i TV-programmet Klubbland (sista delen). Det blir bland annat klipp från hennes konsert på Kägelbanan, hösten 2010. Klockan 19.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar