söndag 29 maj 2011

Veckans tips v. 22Rasmus:

I helgen är det Siesta-festivalen i Hässleholm. Åk dit! Det blir fest och spelningar med band som Den Svenska Björnstammen, The Ark, Billie The Vision & The Dancers, bob hund och Håkan Hellström.

Vill ni se Håkan Hellström, men vill inte åka på festival. Då spelar han även i Göteborg på lördag och i Gävle på söndag.

Britpopens bästa band (enligt mig) släpper i veckan sitt debutalbum i deluxutgåva. Två cd och en dvd. Jag talar givetvis om Suede av Suede.


Jakob:

För er som är sugna på festival men hellre lyssnar på musik av det något hårdare slaget så är Muskelrock utanför Alvesta väl värt ett besök. Ghost, Graveyard, Marulk, Pentagram, Antichrist och Lord Vicar lirar, för att nämna några.

På fredag släpper experimentrockarna i Battles uppföljaren till 2007 års Mirrored. Gloss Drop heter nya plattan och recenseras här på onsdag.

För er hiphopskallar som av någon anledning missat det faktum att legendariska hiphopkollektivet Wu-Tang Clan gör en Sverigespelning på Münchenbryggeriet på lördag så upplyser jag er om det nu. Åk dit!


Anton:

På onsdag släpper Death Cab For Cutie sitt efterlängtade album Codes And Keys.

The Cave Singers besöker Sverige i veckan, på fredag spelar de på Pusterviksbaren i Göteborg, på lördag på Debaser Slussen i Stockholm och på lördag på Mejeriet i Lund.

För er som missade SVT:s visning av Håkan Hellströms konsert på Cirkus i Stockholm från i år får ni två nya chanser på torsdag klockan tre (SVT 1) och på söndag klockan nio (SVT 24).

1 kommentar:

  1. Man får ju även oändliga (fram till 27 juni...) chanser att se den här http://svtplay.se/t/159281/hakan_hellstrom_live_pa_cirkus

    SvaraRadera