söndag 13 juni 2010

Tips v. 24Rasmus:

Sommaren är den perfekta årstiden att lyssna på Tom Petty. Vilken tur då att hans nya album tillsammans med The Heartbreakers – Mojo – släpps på onsdag.

På torsdag är West Coast Riot i Göteborg. Punk och ska gör sig jävligt bra live. Och hade jag haft chansen så hade jag begett mig mot Frihamnspiren för dansa fram blod, svett och blåmärken till ljudet av bland andra The Specials, Flogging Molly, Invasionen och Bad Religion.

På fredag blir det lite lugnare än så. Sveriges argaste gubbe kommer till Liseberg för att förbereda oss inför valet. Mikael Wiehe behöver knappast mer presentation än så.


Jakob:

Imorgon så har stockholmsbor två konserter att välja mellan, antingen kan man gå på Willie Nelson på Cirkus och lyssna på country, eller så kan bege sig till Liseberg och titta på Freddie Wadling. Jag skulle satsa på den sistnämnda.


I helgen så går Tillbakakaka av stapeln i Öjaby strax utanför Växjö. Sommarens bästa gratisfestival med fritt inträde till både festival och camping. Slutet, Nordloef, Xäcksecks, Negrobeat, Avgrunden och They Call Us Vandals är några av dem som ska uppträda. Dessutom kommer alla tre popbrus-skribenter uppträda i olika former.

På lördag så kan Götlaborgare som inte är intresserade av Metaltown istället ta sig till Nordengården på Hardcore Town. Med band som Outlast, Death Is Not Glamorous och Commitment Crew så är det definitivt ett bättre alternativ.

Anton:

Imorgon måndag släpps tre skivor som kan vara värda att kolla in.

-Jazzgitarristen Kenny Burrell släpper skivan Be Yourself.

-Way Out West-aktuella The Chemical Brothers släpper Further.

-Britten Ed Harcourt släpper skivan Lustre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar