söndag 20 juni 2010

Tips v. 25Rasmus:

På onsdag släpps en ful och ganska onödig skiva. För ni har redan alla låtarna. Det rör sig om Håkan Hellströms Samlade Singlar. Istället för att köpa den, så plockar ni fram era gamla Håkan-plattor och dansar i sommarsolen.

På fredag är det midsommarafton. Tro inte på hypen. Följ inte flocken. Sätt dig istället på en solig plats utan hets och berusade fjortonåringar. Knäck en kall öl. Och lyssna på Langhorne Slim & The War Eagles självbetitlade platta från 2008. Den är grym! Länk.

Dagen därpå spelar ett av Sveriges trevligaste band – Hell On Wheels – skivor på Debaser Slussen i Stockholm. Gå dit om ni behagar.

Jakob:

Eftersom midsommar är stundande så ser det tämligen dött ut på konsertfronten. Därför rekomenderar jag er istället tre skivor att spisa tillsammans med mat och nubbe på fredag. Först och främst den ultimata sommarklassikern i baktakt, Burning Spear - Marcus Garvey, somrigare än så blir det inte mina vänner.

Näst ut är Wavves - Wavvves, den må vara uttjatad i vissas tycke, men för mig är det en samtida klassiker.

Panda Bear - Person Pitch, motivering överflödig

Anton:

På fredag arrangeras Midsommarfestivalen i Emmaboda, se band som Bye Bye Bicycle och Owl Vision mitt i den småländska sommaridyllen.

Roskildefestivalen är slutsåld, Peace & Love har mindre än 500 campingbiljetter kvar och Arvikafestivalen verkar ha sålt väldigt bra i år. Köp era festivalbiljetter nu innan det blir för sent, annars kan ni ju alltid åka till Hultsfred...

Imorgon måndag sänder P3 Pop från världens pophuvudstad nummer ett, New York. Två timmar av indie med start klockan 21.03.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar