söndag 30 september 2012

Veckans tips v. 40

Skivor:

Beth Orton släpper sitt femte album imorgon. Skivan heter Sugaring Season.

Taken By Trees nya album Other Worlds släpps imorgon. Denna gången har Hawaii varit inspirationskälla.

Ulf Lundell är tillbaka med plattan Rent förbannat.

The Mountain Goats är kanske inte tillbaka, för de lämnar väl oss aldrig så ofta som de släpper nytt? Men rent förbannat släpper de ändå Transcendental Youth i veckan.

Ken Stringfellow, från Posies, släpper skivan Danzig In The Moonlight.


Spelningar:

Imorgon måndag besöker A Place To Bury Strangers åter igen Sverige. Denna gången spelar de på Debaser Slussen i Stockholm.


I veckan spelar stonerrocklegenderna Fu Manchu igenom hela sin klassiska platta The Action Is Go på flera ställen i norden. Imorgon spelar de på Nosturi i Helsingfors, på onsdag spelar de på Strand i Stockhol, på torsdag på Rockefeller i Oslo och på fredag på Sticky Fingers i Göteborg.

I veckan har ni chans att se det svenska grindcorebandet Nasum, kanske för sista gången. På fredag på KB i Malmö och på lördag på Debaser Slussen.

Ken Stringfellow är inte bara med platta i veckan. På fredag kommer han till Folkteatern i Göteborg, pålördag kommer han Debaser Malmö och på Söndag kommer han till Debaser Slussen.

På fredag spelar Bye Bye Bicycle på Kafé Deluxe i Växjö. Len indiepop av högsta kvalité!

Övrigt:

I veckan är det äntligen dags för den första episoden av Popbrus presenterar. Momentet går ut på att vi filmar band och artister i sköna miljöer när de spelar en låt. Den första artisten som presenteras är Bror Gunnar Jansson.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar