söndag 13 december 2009

Tips v. 51

Rasmus:

Som vi tidigare nämnt här på Popbrus: imorgon är det 30 år sedan London Calling av The Clash släpptes. Det borde ni fira genom att antingen lyssna på våran Spotify-lista med The Clash-tema. Eller helt enkelt genom att lyssna på det lysande födelsedagsbarnet. Se helt enkelt till att hålla en liten födelsedagsfest!

På onsdag håller Eldkvarn julkonsert på Lorensbergsteatern i Göteborg. Goa gubbar från Norrköping som får in er i en trevlig stämning.

På torsdag smäller det i Köpenhamn. I och med klimatmötet kommer socialistiske protestsångaren från USA - David Rovics - till stan för att uppträda. Som sällskap har han bland annat - och håll i er nu - ingen mindre än en av världens skönaste presidenter: Hugo Chávez. Jag önskar verkligen att jag kunde vara där...


Jakob:

Onsdagskvällen spenderas förslagsvis på Hornstull Strand där Club Killers håller julgalej. Fira jul i baktaktens tecken.

På fredag så besöker Stefan Sundström Uppsala för en solospelning på Katalin. Njut den stövelbeklädda trubaduren backad endast av sin egen gitarr.

För er som totalt snöat in på Emmabodafestivalen och all electro de bokar så kan ett besök på nystartade Hellectro vara något. Arrangörerna av nämnda festival står nämligen bakom klubben som håller till i Växjö. På lördag håller de första kvällen och Mr. Miyagi, En Jävla Fest och Kalas står för musiken.


Anton:

Imorgon måndag låser tre programledare från P3 in sig i en glasbur mitt på Avenyn i Göteborg. Det är Musikhjälpen 2009 som går av stapeln, önska en låt och var med i kampen mot malaria! Länk

På lördag är det dags för årets Oh no... it's Christmas! på Berns i Stockholm. Artister som spelar (som är värda att nämna) är Maia Hirasawa, Jonn Lee och Timo Räisänen.

Broder Daniel-dokumentären Forever släpps på DVD på onsdag. Jag är långt ifrån en BD-fantast, men filmen är väl värd att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar