lördag 26 december 2009

Tips v. 53

Rasmus:

På fredag kommer det ni alla har väntat på: Popbrus avslöjar vilka årets 25 bästa skivor var. En spännande lista väntar alltså. Och självklart medföljer en Spotify-lista med godbitar från skivorna.

Imorgon släpper Göteborgsikonen Daniel Gilbert sin solo-debut New African Sports Soul Café Club No #1. Väl värt att ge gubben en chans.

Ett nytt år står och knackar på dörren. Ett nytt decennium står och stampar på farstukvisten. Så ta och stäng in dig och lyssna på ”The Next Decade” av Anthony Atkinson och dröm om vad musikvärlden har att bjuda på nästa år, nästa decennium. Länk här.


Jakob:

Musiksverige ligger som i koma och under nyårsveckan verkar det vara omöjligt att hitta en vettig spelning med etablerade band, om man inte är sugen på hårdrock eller electro. Så vad kan man göra då? Jo, man kan på onsdag läsa vad Popbrus önskar av musikåret 2010, och vi vill då även höra vad ni hoppas på inför det nya året.

Man kan även blicka framåt mot ännu ett år fyllt av bra musik. Ägna några timmar med en flaska glögg vid datorn medan du ögnar igenom sommarens festivaler. De flesta har släppt i alla fall något band och man kan aldrig vara för tidigt ute med festivalplaneringen.

Att vägra nyårskalas kan också vara en ganska trevlig sak, bara så ni vet.


Anton:

Imorgon måndag släpper Hästpojken albumet "Från där jag ropar".

På fredag har TV-programmet "På Spåret" besök av Markus Krunegård som kommer framföra två låtar. En perfekt nyårsdagsavkoppling!

På onsdag sänder P3 live en konsert med bob hund, klockan 21.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar