söndag 7 mars 2010

Tips v. 10



Rasmus:

Många konserter i Göteborg i veckan. Rosanne Cash, Girls och Elias and the Whizzkids för att nämna några. Men istället för att gå veckans dyraste spelning, veckans mest hypade spelning eller en spelning med en indieorkester som var bättre förr; bege er till Sticky Fingers på lördag för att bevittna Josh Rouse.

På fredag är det final i På Spåret. Bara det är värt ett tips. Plus att det är Ebbot Lundberg som står för sång den här veckan.

Det finns fler bra svenska bloggar än den här. En favorit bland oss på Popbrus har ett tag varit Lou Reed i Tweed (http://loureeditweed.blogspot.com/). Populärkulturella vitsar i form av bilder är väl inte fel?


Jakob:

På Tisdag så spelar Mecki Mark Men och Gudibrallan på Hornstull Strand i Stockholm. Ta er dit och njut av progg.

För den som njuta soulig garagerock så är ett besök på Debaser Slussen på onsdag att rekomendera, då Mark Sultan spelar.

Ännu ett hett tips kan vara att gå på någon av The Antlers spelningar, ni kan välja mellan att se dem på Debaser i Malmö på fredag eller på Debaser Slussen i Stockholm på lördag. Kan nog bli mysigt


Anton:

Veckan bjuder på några trevliga skivsläpp, här är tre av dem:

På tisdag släpper JJ sitt nya album med namnet nº 3. Kan det överträffa det smått fantastiska nº 2?

På onsdag släpper amerikanska Black Rebel Motorcycle Club sitt nya album Beat The Devil's Tattoo. Bandet kommer till Sverige i slutet av maj för tre spelningar, var och när ser ni i Popbrus konsertkalender.

Det är fem år sedan Gorillaz senast släppte ett studioalbum, på onsdag är väntan över då de släpper Plastic Beach.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar