tisdag 9 mars 2010

Festivaluppdatering

Emmaboda bjuder alla electrokids på en fest utan dess like. Lördagskvällen kommer som tidigare nämnts vara ägnad skivbolaget Ed Banger. Nu har de även tillkännagjort att lördagskvällen kommer ägnas åt skivbolaget Turbo. Kort sagt så kommer festivalen i sommar dofta ännu mer electro än den gjort de senaste åren.
Artisterna som medverkar på Turbo-kvällen släpptes idag:
Proxy, Tiga, Erol Alkan, Jori Hulkonen, Thomas Von Party och Jesper Dahlbäck.
Förra veckan släppte Emmaboda även Johnossi, Mustard Pimp och smått fantastiska lo-fi-popparna Smith Westerns.

Även Peace & Love har har släppt artister de senaste dagarna, nämligen Robyn och Alice in Chains, knappast de bästa bokningarna de gjort till årets festival.

Arvika däremot hade ett lite större och intressantare släpp, även om inget direkt får mig att börja överväga ett värmlandsbesök till sommaren. Robyn är bokad även dit, men istället för att likt P&L boka gammal grunge så väljer dem att boka gammal synt (vilket väl iofs inte kommer som någon överraskning) i form av Nitzer Ebb. Deras mindre bokningar är betydligt mer intressanta då de i samma släpp tillkännagav JJ, Makthaverskan och Dum Dum Girls, tre band som definitivt kan vara värda att beskåda om man tar sig till Arvika. Med i bandsläppet var även Simian Mobile Disco, Lenka, Stesso Songs och Anna von Hausswolff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar