söndag 21 mars 2010

Tips v. 12



Rasmus:

Okej, ett hett tips och två ljumna. Vi tar det bästa först:

Surgubbe nummer 1 kommer till Stockholm på onsdag. Magnetic Fields spelar i Filadelfiakyrkan. Förutom buttert mellansnack kommer det att bli fantastisk musik.

På onsdag släpps dessutom två helt okej skivor: 2010 av svenska Monty, och Devil's Music av lika svenska Teddybears.


Jakob:

Det är en bra konsertvecka på gång. Först ut vill jag tipsa om Mono som gör tre Sverigespelningar, på onsdag spelad de på Debaser i Malmö, på torsdag på Hornstull Strand i Stockholm och på fredag på Umeå Open i, just det, Umeå.

För er som faktiskt har turen att befinna er i Ume så är Umeå Open något ni inte FÅR missa. Som jag redan nämnt så lirar Mono, men även Times New Viking, The Bear Quartet, Mixtapes & Cellmates och Khoma spelar, för att nämna några. Biljetterna går på blygsamma 600kr för en tredagarsbiljett.

På fredag blir valet svårt för oss som bor i närheten av Stockholm. Times New Viking och Retribution Gospel Choir spelar på Debaser Medis, Eek-A-Mouse lirar på Kägelbanan, Method Man gör en spelning på Göta Källare och Kroke uppträder på Södra Teatern. Mig hittar ni dock inte på något av dessa ställen, utan på Klubb Adrenalin, där Broken Note och Ars Dada bjuder på dubstep och breakcore.


Anton:

På tisdag släpper Bright Eyes och Neva Dinova åter igen skivan One Jug of Wine, Two Vessels, denna gången med fyra nya spår. Med anledning av skivsläppet så publicerar Rasmus och Anton på tisdag varsin topp-10 med Bright Eyes låtar.

En mycket bra P3 Live-vecka går till mötes. På måndag dansar vi till Phoenix, på onsdag kalasar vi i Satan Takes A Holiday och Invasionen och på torsdag njuter vi av Hellsongs. 20.30 är tiden att komma ihåg!

På onsdag släpper Timo Räisänen sitt nya album The Anatomy Of Timo Räisänen, men ha inte allt för stora förväntningar på den numera folkkära artisten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar