söndag 20 mars 2011

Veckans tips v. 12


Rasmu
s:

Veckan som kommer bjuder på ett gäng fina skivor. Nedan följer tre russin ur kakan som är vecka 12:

Movits! släpper skivan Ut ur min skalle. Recension kommer på Popbrus på onsdag.

2009 gjorde de enligt oss årets album. Soundet är nu lite renare, men efter att ha hört de tre första singlarna lovar nya skivan dock gott. Jag talar givetvis om The Pains Of Being Pure At Heart och deras nya: Belong.

I maj släpper (äntligen) Okkervil River nytt. I veckan kommer första singeln från plattan: Wake And Be Fine/Weave Room Blues. Spana in och längta till i maj, då vi får mer och även får chansen att se dem live.


Jakob:


På fredag spelar VED och Fredrik på Debaser i Malmö, monoton och psykedelisk rockmusik utlovas.

Lördagen bjuder också på rock av det flummigare slaget då krautiga Skeppet lirar förband till psykedeliska Graveyard, även det på Debaser Malmö.

Stockholmarna kan däremot gotta sig i baktakt när The Aggrolites spelar på Debaser Slussen på söndag. Som förband har de stockholmska rockabillybandet The Knockouts.


Anton:

På onsdag släpper det Seattlebördiga bandet Jesse Sykes And The Sweet Hereafter det nya albumet Marble Son, en recension här på Popbrus är att vänta.

På torsdag spelar Woods på Pusterviksbaren i Göteborg, som förband spelar The Low Anthem. På lördag har Woods rest österut och spelar på Strand i Stockholm, som förband agerar This Is Head - vilka toppenkvällar.

På onsdag släpper I´m From Barcelona det nya albumet Forever Today, efter att ha lyssnat på låten Get In Line från den kommande skivan så känns det som att tidigare I´m From Barcelona-fans inte kommer bli besvikna (om ni vill lyssna så finns länk här)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar