söndag 27 mars 2011

Veckans tips v. 13



Rasmus:
Mighty Clouds kommer till Sverige i veckan! Säger det er ingenting? Okej, det är de två sångarna i Saturday Looks Good To Me som startat ett nytt band tillsammans. På torsdag spelar de på Jazzhuset i Göteborg. På fredag är det Debaser i Malmö som gäller och på lördag spelar de på Strand i Stockholm.

Mogwai kommer också till Sverige i veckan. Postrock kommer att bjudas på Trädgårn i Göteborg på fredag och på Debaser Medis på söndag.

Peter Bjorn And John släpper nytt i veckan. Gimme Some heter den. Och ska tydligen påminna om bandets bästa skiva så här långt: Falling Out.


Jakob:

I veckan spelar ett av Oi-punkens viktigaste band, Sham 69, i Sverige. På torsdag lirar dem på KB i Malmö, på fredag på Pustervik i Göteborg och på lördag på Parkhallen i Tranås. Är det fortfarande bra? Vem vet? Men de är fortfarande legender.

På fredag kan lundabor som är sugna på lite nyare punk bege sig till Mejeriet då punkklubben 1000 Punks drar igång igen med Snutjävel, Beyond Pink, The Negatives och Vindicate This! på scen!

På onsdag släpper Anton Kristiansson sin debutplatta. Kommer den leva upp till hypen som kom efter Lilla London-singeln?


Anton:

Nästa vecka släpps en drös spännande skivor, här följer tre av dem:
Mountain Goats - All Eternals Deck

Anna Järvinen - Anna Själv Tredje

King Creosote & Jon Hopkins - Diamond Mine
De två sistnämnda kommer recenseras här på Popbrus på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar