söndag 10 april 2011

Veckans tips v. 15



Rasmus:

På onsdag spelar amerikanske protestsångaren David Rovics på Haket i Göteborg. Definitivt sevärt.

I höstas gjorde Stefan Sundström en fantastisk jubileumskonsert på Debaser Medis. Nu släpps denna på liveplattan Johnny Dunders Elektriska Cirkus.

Noisepoparna Crystal Stilts släpper ett nytt album med namnet In Love With Oblivion. Ska bli spännande.


Jakob:

I veckan kommer ett stycke skalegender till Sverige, nämligen the Toasters från New York som i år har funnits i trettio år. Två spelningar blir det inom landets gränser, på onsdag på Sugar Bar i Stockholm och på fredag på Kafé Deluxe i Växjö.

Lördagen bjuder också på gotte för dem som befinner sig i Växjö, då släpper nämligen smyghypade Final Days Society sin andra platta Ours Is Not A Caravan Of Despair. Releasefesten går även den av stapeln på Kafé Deluxe.

Ni kanske har tröttnat på Dropkick Murphys vid det här laget? Hur som helst så kommer de till Sverige på söndag då de lirar på Färs & Frosta Sparbank Arena i Lund. Men mer spännande än huvudakten är deras support, hardcorebandet Sick Of It All som spridit sin machoattityd sedan 1984. Spelar gör även Devils Brigade.


Anton:

I veckan kommer det psykaldeliska rockbandet Black Mountain till Sverige. På onsdag spelar de på Park Lane i Göteborg och på torsdag på Strand i Stockholm.

På lördag spelar Anna von Hausswolff på Palladium i Malmö under festivalen Ladyfest som är till för att ge kvinnor större utrymme i kultulivet.

På onsdag släpps en splitskiva på vilken Pascal och Mattias Alkberg står för fem låtar var. Skivan heter Allt Det Här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar