söndag 24 april 2011

Veckans tips v. 17



Rasmus:

På tisdag spelar David Rovics på Rinkeby Folkets Hus. Missa inte denne fine protestsångare.

På onsdag kommer John Grant till Göteborg och Nefertiti. Han stod bakom ett av förra årets vackraste album. Så ta chansen att se honom.

På fredag kommer Perssons Pack till Kafé Deluxe i Växjö. Bandet spelar inte så regelbundet för tillfället, så ta chansen om ni är i stan. Nästa chans att se bandet kommer först en vecka senare i Borlänge och sen två veckor senare i Stockholm.


Jakob:

Imorgon släpper Way Out West-aktuella postrockarna Explosions In The Sky sitt sjätte album Take Care, Take Care, Take Care.

För den som är sugen på punk- och new wavecovers så bjuder onsdagen på ett alldeles utmärkt tillfälle då Nouvelle Vague lirar på Berns i Stockholm.

På söndag spelar något av en supergrupp på Strand i Stockholm. Master Musicians of Bukkake består nämligen av medlemmar från Earth, Burning Witch, Grails, The Accüsed och Asva. Tillsammans spelar de, föga förvånande psykedelisk drone.


Anton:

På fredag kommer Hindi Zahra till Inkonst i Malmö. Alla ni som tycker om när popmusik blandas med så många genrer att det inte längre går att sätta ett namn på vad det är, ta er dit!

Firefox AK gör två Debaserspelningar i veckan, på fredag i Stockholm (Medis) och på lördag i Malmö.

Imorgon måndag spelar Jesse Sykes And The Sweet Hereafter på Vinylbaren i Malmö, på onsdag spelar de på Pusterviksbaren i Göteborg. Här kan ni läsa en recension av bandets senaste skiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar