söndag 1 januari 2012

Veckans Tips v. 1

Spelningar:

Vad kan vara bättre än att börja året med en grindcorespelning? Redan på tisdag, då de sista känningarna från nyårsfesten äntligen har lagt sig, så spelar supergruppen Lock Up på Debaser Slussen i Stockholm. Dagen efter är det John Dee i Oslo som föräras ett besök, följt av Nöjesfabriken i Karlstad på torsdag, Sticky Fingers i Göteborg på fredag, KB i Malmö på lördag och slutligen Beta i Köpenhamn på söndag. Lock Up består av medlemmar från At The Gates, Pentagram, Napalm Death och Cradle of Filth. Med sig på turnén har de även Gadget och Pyramido.

Torsdagen bjuder på rock av de lite hårdare slaget för folk som befinner sig i Växjö, då spelar nämligen småhypade Spiders och lokala stoltheterna Vidunder på Kafé Deluxe.

Malmöbor kan på lördag avnjuta psykedeliska Samling på Debaser.

Skivor:

Vit Päls släpper albumet Nånstans ska man va på onsdag, samma dag recenseras den här på Popbrus.

Övrigt:

På onsdag sänder SVT 1 en konsert med 40-årsfirande Eldkvarn. Inspelad på Cirkus i Stockholm och sändningen börjar 22.00.

På fredag är Olle Ljungström På Spårets gästartist. SVT 1 klockan 20.00.

För er som älskar Thåström rekommenderas en titt på SVT 2 på lördag då man klockan 19.00 visar hans spelning från Way Out West förra året, samt sånt som han hittade på backstage.


Ni har väl inte missat Popbrus lista över 2011 års bästa album? Om ni har gjort det så kolla in denna länk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar