söndag 25 april 2010

Tips v. 17



Rasmus:

Gubbarna i New York Dolls kommer till Göteborg för att spela på Sticky Fingers på onsdag. Vill ni ha något nytt och spännande så gör er inte besväret. Men vill ni höra gamla klassiker som ”Trash” och ”Human Being” så kan det här bli en fin kväll.

Dagen därpå spelar Everett Parker på Klubb Rampfeber i samma stad. Vill ni veta hur det låter? Håll ögonen öppna, för i veckan kommer en recension av senaste skivan att publiceras här på Popbrus.

Sommaren är räddad: på onsdag släpper Gogol Bordello en ny platta. Transcontinental Hustle heter den. Här väntar ännu mer dansant zigenarpunk som doftar sommar, fest och alkohol.


Jakob:

Torsdag är en höjdardag för den som befinner sig kungliga huvudstaden och vill svänga sina lurviga. Femi Kuti kommer nämligen till stan och bjuder på afrobeat i samma andra som sin far Feli Kuti.

Är man inte sugen på afrobeat så kan man bege sig till Kägelbanan för att dansa till The Aggrolites som spelar ska och reggae för stockholmarna.

På lördag däremot så beger man sig till Jönköping för endagsfestivalen Popadelica, främst för A Place To Bury Strangers enda Sverigespelning, men även en hel del annat gotte bjuds det på.


Anton:

Det kan väl knappast ha undgått någon att Johnossi släpper sitt tredje studioalbum på onsdag. Om det håller lika hög klass som de första två så är det helt klart värt att kolla upp.

Det svensk-brittiska bandet Little Majorette har releasfest av sin debut-EP på Berns i Stockholm på fredag. Lyssna på bandet här.

På onsdag kommer vi på Popbrus publicera ett inlägg inför Popadelicafestivalen, samt en intervju med bandet We are the Storm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar