söndag 1 november 2009

Tips v. 45

Rasmus:

Befinner ni er i Göteborg i denna karga första novembervecka och finner er sugna att gå på konsert, kan ni lätt tro att det är juli igen, och fruntimmersvecka; nästan alla bra konserter denna vecka frontas nämligen av kvinnor. Veckan avslutas med att Anna Ternheim drar igång sin Göteborgsvecka, men innan dess finns det fyra kvinnor på tre konserter som ni bara inte får missa:

På onsdag återvänder de fantastiska systrarna i Taxi Taxi till Fängelset i Göteborg. Sist de spelade där bjöd de på en fantastisk spelning inför nästan ingen publik. Se till att ge dem det gensvar de förtjänar den här gången!

På torsdag kommer Asha Ali att spela på samma spelställe som Taxi Taxi.

På fredag spelar Skatan tillsammans med ett gäng andra band på Chao Festival på Oceanen Kulturhus. Intäkterna går till välgörande ändamål, så masa er dit!


Jakob:

Onsdagen bjuder på postmetal i form av Isis på Hornstull Strand. Missa inte heller Dälek som agerar förband, världens kanske bästa noisehiphop?

Mattias Alkberg och Invasionen besöker på torsdag Debaser Slussen. Alltid kul att se vad Dennis Lyxén har för sig?

På fredag gästar Rotator Klubb Adrenalin, klart värt ett besök, om inte annat för att det är Sveriges första breakcoreklubb


Anton:

Den tolfte november förra året släppte Anna Ternheim sitt tredje album Leaving on a Mayday. På fredag släpper hon samma album ännu en gång, denna gång i en box innehållande orginalalbumet plus låten Make it on my own, en liveskiva och en live-DVD.

Imorgon måndag släpps Weezers nya album Raditude. Det är bandets sjunde i ordningen.

På torsdag spelar Taxi Taxi på Debaser i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar