söndag 22 november 2009

Tips v. 48

Rasmus:

På onsdag kommer Ossler till Göteborg för en exklusiv spelning. Vill ni ha lite vacker monotoni i höstmörkret, så är det till Pustervik ni ska bege er.

Kanske Sveriges störste manliga artist, sammanfattar solokarriären på en samlingsskiva. Sveriges bästa liveband, bestående av bland annat ovan nämnda Ossler, är med live-dvd. Och som om dessa två faktum inte vore nog, så kommer även en artist, vars röst alltid får det att krypa längs med ryggraden av välbehag, att släppa en skiva med tidigare outgivet material.
Alla dessa tre händelser ryms i boxen Be-Bob-A-Lula hela jävla dan som släpps på onsdag.
Artisten bakom verket är förstås Thåström, och titeln är tagen från låten "Elvis Presley för en dag", som är en av låtarna i lådan.

Har ni inte fått nog av Thåström - och det har ni inte - och befinner er i Stockholm, så kan ni på fredag gå till Åhléns city mellan 16 och 17 för att få era nyinköpta Thåström-plattor signerade.

Jakob:

På Torsdag så spelar Grizzly Bear på Debaser Medis i Stockholm, dyra biljetter men antagligen värt det.

På Torsdag spelar även Benga i Stockholm, då på All Out Dubstep på Göta Källare. Förvänta er tunggung.

I övrigt kan man även ägna veckan till att börja fundera på billigaste sättet att ta sig upp till Umeå i slutet av mars då Umeå Open i sina första släpp redan bjudit på Times New Viking, Khoma och Bear Quartet. Fortsätter det så här så blir ett besök i Sveriges vegantätaste stad ett måste i vår!

Anton:

På tisdag spelar Maia Hirasawa och Jonna Lee på Strand i Stockholm, och på fredag spelar de på Katalin i Uppsala.

Stefan Sundström släpper ny skiva på onsdag med namnet Ingenting har hänt.

AC4 med bland annat Dennis Lyxén och David Sandström släpper på fredag äntligen sitt debutalbum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar