söndag 29 november 2009

Tips v. 49

Rasmus:

Kära Göteborgare! Wavves spelar på Parken på lördag. Gå dit och låt skränet värma er från insidan och ut. Det är inte värt att missa detta!

Kära Malmöbor! Var ni snabba, så kanske ni fick tag på biljetter till Peter Dohertys spelning i staden. Glöm nu inte bort detta evenemang på lördag.

Kära Stockholmare! God Help The Girl (eller Belle & Sebastian fast med kvinnliga sångerskor) är på väg att spela in en ny singel tillsammans med sångerskan från svenska Those Dancing Days. Bandet kommer även till Stockholm någon gång under december månad för att spela in video till låten. Så håll ögonen öppna, för en vacker decemberdag så står Stuart Murdoch där framför er på gatan. Och har ni tur kanske han bjuder på en oannonserad spelning också...


Jakob:

Vi går en bra konsertvecka till mötes. Det börjar redan imorgon, måndag, med The Mars Volta på Cirkus i Stockholm. Säga vad man vill om senaste plattan, men TMV är alltid ett riktigt trevligt liveband.

På fredag spelar Fuck Buttons på Honrnstull Strand, även detta i Stockholm.

Veckan avslutas med Wavves på Debaser Slussen på Söndag. Shitgazer när den är som bäst. Tyvärr utan Zach Hill, men med annan trummis och, hör och häpna, en bassist!


Anton:

I oktober i år släppte Flaming Lips skivan Embryonic. Nu släpps skivan ännu en gång, denna gången som limiterat dubbelalbum. Det man får extra utöver originalalbumet är en DVD-skiva med samma låtar fast i bättre ljudkvalité.

På söndag spelar Taken By Trees, på Kägelbanan i Stockholm.

Håll utkik på Popbrus denna veckan, vi kommer nämligen ge er en lista på bra julklappstips!

Du har väl inte missat Popbrus Konsertkalender?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar