söndag 8 november 2009

Tips v. 46

Rasmus:

Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till Anna Ternheims Onsdagsspelning på Pusterviks stor scen. Det skulle ni kunna passa på att gå på om ni är i Göteborg.

Morrisseys Swords släpps på onsdag. Det är en samling som innehåller ett urval av b-sidorna till hans tre senaste album. Ett märkligt upplägg, men många bra låtar.

Efter några hänsynslösa spelningar med Bear Quartet och vad som kanske är årets albumsläpp, kommer nu Mattias Alkberg till Göteborg för en solospelning. Förväntningarna är höga, men priset lågt. Så kom dit och njut av vad som kan bli den bästa svenska konserten i år.


Jakob:

Om man råkar befinna sig i Malmö på onsdag så bör man uppsöka Debaser där nere för att avnjuta det eminenta postrockbandet Do Make Say Think, för som alla vet så ska postrock njutas live.

På lördag avnjutes förslagsvis Dag Vag på Katalin i Uppsala. Deras album Scenbuddism firar då 30 år och kommer att spelas live av bandet från början till slut. Dag Vag lovar också ett helt set med deras bästa låtar i övrigt.

Samma kväll spelar sveriges kanske bästa shoegaze-band Mixtapes & Cellmates, tyvärr sker detta dock på V-Dala Nation här i Uppsala. Men om man nu råkar äga ett kårleg så är det ingen mening att tveka.


Anton:

På lördag spelar Anna Ternheim på Växjö Teater, och det finns en hel del biljetter kvar.

P3 live bjuder denna veckan på Maia Hirasawa på måndag och Daniel Gilbert på onsdag.

Martha Wainwright släpper på onsdag en skiva med Edith Piaf-låtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar