söndag 7 november 2010

Veckans tips v. 45


Rasmus:

På måndag spelar en bortglömd och underskattad svensk pärla på O-baren på Sturehof i Stockholm. Lasse Tennander har gjort bland det bästa som kommit i progg- och visväg i det här landet. Klockan nio börjar det och det är gratis.

På fredag är det återigen dags för baktaktsdans på Strand: Club Killers intar lokalerna. Gästar gör bland annat Taxi Taxi.

En av de skivor som släpps i veckan ligger Jason Collett bakom. Han spelade tidigare i Broken Social Scene men gör nu vemodig solskenspop under eget namn.


Jakob:

Imorgon lirar Ed Harcourt på Debaser Medis, för er som inte är sugna Lasse Tennander.

På lördag så krockar två eminenta elektroniska akter med varandra. I Uppsala spelar svenskorna i Midaircondo på Uppsala Konsert & Kongress.

För dem som är sugna på något lite mer utflippat så spelar Holy Fuck på Debaser Slussen. På onsdag lirar dem även på Debaser i Malmö

Anton:

PSL på fesival bjuder på tisdag på ett avsnitt från Siestafestivalen i Hässleholm, i SVT 2 klockan 22.45. Läs åtskilliga konsertrecensioner från Siesta här.

Imorgon måndag släpps Weezers klassiska album Pinkerton i en "Deluxe Edition-utgåva", vilket i praktiken betyder "en dubbel-CD med en hel del tidigare outgivet material".

I veckan sänder P3 Live två trevliga konserter, Beach House på måndag och First Aid Kit på fredag. 21.30 är tiden som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar