söndag 9 maj 2010

Tips v. 19



Rasmus:

Imorgon släpps Dan Viktors nya skiva Det meningsfulla våldet. Svängiga visor på svenska.

På onsdag drar HBT-festivalen igång i Göteborg. Mängder av evenemang på temat utlovas. Bland annat filmfestival med prisade filmer på biografen Roy. På festivalens invigningsgala spelar bland annat Billie The Vision And The Dancers.

På lördag är det skivmässa på IOGT i Växjö. Missa inte denna chans att fynda musik.


Jakob:

Göta Källare bjuder upp till dans i baktaktens tecken på Torsdag, Mad Professor lirar på dub, Eek-A-Mouse lirar reggae och Ska'n'Ska lirar ska. En helkväll helt enkelt!

På Debaser Medis på fredag så lirar Lo-Fi Fnk. Men det är väl inte så roligt tänker ni? Nä, det är det inte, men det är inte dem jag tipsar om, det är förbandet, High Places. Kan bli fint.

Lördagen däremot bjuder på reggae utanför Norrköping. Närmare bestämt så firar Blacka Musik i Skärblacka Bob Marleys minneskonsert för 30:e året i rad med artister som Syster Sol, Kapten Röd, Kalle Bah, m.fl.


Anton:

På onsdag släpps Sofia Talviks nya skiva Florida som är den fjärde i ordningen.

Denna veckan når The Radio Dept.s turné Lindköping på torsdag, Malmö på fredag och Köpenhamn på lördag. Kanske inte det roligaste bandet att se live, men musiken är fantastisk.

På lördag spelar Edda Magnason på Babel i Malmö. Hon har tidigare spelat piano och sjungit bakom Emil Jensen, men har alltså nu gått solo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar