söndag 30 maj 2010

Tips v. 22Rasmus:

Imorgon spelar David Rovics på Utkanten i Malmö. Är ni sugna på lite politisk musik, så är detta en chans ni inte får missa.

På fredag spelar Bear Quartet på Strand i Stockholm. Med ny platta på gång kan ni vänta er låtar därifrån. Och bara därifrån. Men det jag hört därifrån hittills har varit lovande. Plus att det alltid är kul att se landets kompromisslösaste band.

På söndag bjuds det på gratisfestival på Apslätten, Kålltorp, Göteborg. Sveriges flitigaste turnerande artist efter dansbanden har trappat ner på tempot i år, och ger här en av få spelningar i sommar. Jag talar givetvis om Emil Jensen. Almedal från Göteborg spelar dessutom. Plus några till.


Jakob:

Torsdag till lördag nästa vecka pågår Muskelrock strax utanför småländska Alvesta. En hårdrocksfestival så som de ska vara.

På fredagen kan Lundabor och andra intresserade bege sig till Mejeriet för att beskåda punk i form av Moderat Likvidation och tre band till. Även om Moderat Likvidation nu för tiden inte är så bra så är det alltid trevligt att höra dem spela White Rastas.

Stockholmare kan istället bege sig till Strand på lördag och njuta av när DAF spelar gubbsynth.


Anton:

Förra veckan släpptes irländska Villagers första album Becoming a Jackal. Kan det vara en framtida bokning till Way Out West?

Imorgon måndag sänder P3 Live en spelning med Girls, inspelad på Debaser Slussen i mars i år. Klockan 20.30 startar den.

To The Sea är namnet på Jack Johnsons femte studioalbum. Det släpps imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar