söndag 16 maj 2010

Tips v. 20



Rasmus:

Är Band Of Horses värda all uppståndelse och allt ståhej? Är uppföljaren till Cease To Begin i klass med sin föregångare? På onsdag får ni svaret, då Infinite Arms släpps.

Är Dan Viktor bättre live än hans senaste album? På tisdag har ni chansen att se honom på Visfestivalen på Särlaskolan i Borås. På torsdag kommer turen till Oceanen i Göteborg. Därefter kommer Dans turné att ta honom land och rike runt. För turnéplan, klicka HÄR, ett axplock av spelningarna finner ni dessutom i Konsertkalendern.

På onsdag spelar Freddie Wadling på Liseberg. Det finns få svenska artister med den karisman (skulle kanske vara Thåström). Så kom och se för guds skull, gott folk!


Jakob:

På fredag spelar Best Coast skränpop på Debaser slussen. Gå dit!

På lördag bjuds det också på skränpop, nämligen Sic Alps, även det på Debaser Slussen, gå dit också.

Lördagen bjuder även på Black Lips och King Khan & The BBQ Show på Hornstull Strand

Anton:

På onsdag släpper LCD Soundsystem sitt nya album This Is Happening som är deras tredje fullängdare. I sommar kan ni se bandet på Way Out West-festivalen.

Ellekari Larsson och Leo Svensson har det senaste året ingått i Anna Ternheims kompband. Nu har de två återgått till sitt band The Tiny som ni kan höra på P3 Live på måndag klockan 20.30. Deras musik kan sammanfattas som dramatisk pop.

På fredag spelar First Aid Kit på Teaterhangaren i Borås och Anna von Hausswolff på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Om ni har möjlighet, se någon av dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar